Garderoben er en drøm, der blev til virkelighed

Garderoben Nykøbing Mors - også tøj til store piger
Da vi i 2011 fik mulighed for at overtage butikken med den gode beliggenhed i Nykøbing gågade, vidste vi at det var tid til at gøre drømmen til virkelig og åbne Garderoben.

Om os

Inger er uddannet butiksassistent og har tidligere arbejdet i tøjbutik. Det var da også der drømmen om egen butik opstod.
I dag er vore børn så store at det fint kan kombineres med livet som selvstændig butiksindehaver. Og med Poul Erik som handymand og bag computerskærmen, er vi rigtig glade for at vi tog chancen da den bød sig.
I foråret 2013 slog vi desuden dørene op til den nye webshop, så det nu er endnu nemmere at købe tøj, accessories m.v. fra Garderoben.

Garderoben, Nykøbing har 3 ekspedienter ansat og pr. 1/3 2013 udvidede vi butikken med mere plads og en ny afdeling (str. 42-58).

Garderoben Thisted

Den 4. oktober 2013 åbnede vi ny Garderoben-butik i Thisted, stadig med de kendte og gode tøjmærker fra Nykøbing-butikken, og udvalget af større størrelser.
Garderoben, Thisted har 3 ekspedienter ansat.

Kundeklub

Garderoben har også en kundeklub, som er ganske gratis at være medlem af, og her laver vi løbende specialarrangementer for medlemmerne i både Thisted og Nykøbing. Når du melder dig ind får du løbende updates om aktuelle arrangementer og tilbud.
 
 
Vores intention med Garderoben er, at alle skal føle sig velkomne og godt tilpas. At vise at der findes pænt og behageligt tøj til alle kvinder. Og vore dygtige og kompetente ekspedienter hjælper gerne med råd og vejledning, så du får en god oplevelse og de rigtige ting med dig hjem. Velkommen i Garderoben.
 
 
Venlig hilsen
Inger Mark og Poul Erik Vester